Concert: Legacy, The Bee Gees Music Celebration - Capitole te Gent


‘De show is de meest authentieke en dus de enige rechtmatige’, zo definieert de zoon van Robin, Robin-John het spektakel dat hijzelf samen met de broers Egiziano  ‘The Italian Bee Gees’ creëerde.

The Italian Bee Gees, dat zijn Pasquale, David en Walter Egiziano, een groep die al geruime tijd op de aandacht en de warme appreciatie van de Gibb broers  kan rekenen. Hun ‘cover show’ wordt unaniem gewaardeerd en dat was precies de reden waarom Robin-John Gibb onmiddellijk aan deze Italiaanse broers dacht voor zijn show die een eerbetoon is aan zijn vader Robin en zijn ooms. 
Net zoals zijn vader is Robin-John een compleet artiest. Zanger maar eveneens toneelspeler, multi-instrumentalist en componist.  Bovenop zijn taak als producer neemt Robin-John eveneens plaats op het podium naast de Egiziano broers en hun muzikanten vergezeld van de onnavolgbare Blue Weaver, toetsenist en medeauteur van ontelbare successen van de legendarische groep ….

Verwacht je dus aan een knalprestatie op het podium van het Capitole te Gent.

Een uitzonderlijk spektakel met de grootste BEE GEES hits: You Should Be Dancing, If I can’t have you, Night Fever, I Started a Joke, Staying’ alive, Massachusetts, Tragedy, Emotion, How Deep is your Love, Love you inside out, To Love Somebody, More than a Woman, Fanny (Be tender with my love), en nog vele andere! 

LEGACY, The Bee Gees music celebration! Klaar voor een onvergetelijke avond?

Praktische informatie
Wanneer: vrijdag 22 september 2023  om 20 uur
Basisprijs: 70 euro
S-Plus Ledenprijs: 55 euro
Inbegrepen: Tickets categorie 1 en busvervoer
Opstapplaatsen: 17 u. Sint-Niklaas – 17.35 u. Dendermonde – 18.05 u. Aalst – 18.45 u. Zottegem
Inschrijven en informatie:
E o-vl@s-plusvzw.be.
T 09 333 57 76.
Opgelet! De plaatsen zijn beperkt, wees er snel bij!