Cirque du Soleil - KURIOS (Le Grand Chapiteau op 't Walletje in Knokke) - (Regio Kortrijk)


Cirque du Soleil brengt zijn indrukwekkende spektakel KURIOS voor de allereerste keer naar België. Zes jaar is het geleden dat de ‘Grand Chapiteau’ – de Grote Tent – nog eens oprees in ons land. In juli reist het internationale gezelschap met KURIOS naar Knokke.

KURIOS is een duizelingwekkende ontsnapping aan de werkelijkheid. Het is een verbluffend spektakel waar het onverwachte achter elke hoek schuilt. Je mag je verwachten aan een mix van halsbrekende acrobatie met een verfrissend vleugje poëzie, schitterende muziek én de nodige humor.

MEER INFO OVER DIT SPEKTAKEL :
KURIOS speelt zich af in een alternatief maar vertrouwd verleden, in het mechanische lab van een Vorser die ervan overtuigd is dat er een verborgen, onzichtbare wereld bestaat - een plaats waar de gekste ideeën en de grootste dromen wachten. Zodra de Vorser erin slaagt de deur naar deze wereld van wonderen te openen, komt de tijd volledig tot stilstand en valt een opgewekte cast van buitenaardse personages zijn curiosakast binnen, waardoor zijn geïmproviseerde creaties één voor één tot leven komen. Terwijl het zichtbare onzichtbaar wordt en de perspectieven veranderen, barst KURIOS uit in een feest van kracht en verbeelding.
Sinds de wereldpremière in 2014 in Montréal werd KURIOS al meer dan 2.000 keer opgevoerd in 30 steden. Meer dan 4,5 miljoen toeschouwers bewonderden het spektakel. Aan de productie nemen 50 acrobaten, acteurs, muzikanten en zangers uit 17 landen deel. Deze cast wordt ondersteund door 122 technici en medewerkers uit 27 landen.
 

Datum: Zondag 20 augustus 2023 om 17 uur 
Plaats: Le Grand Chapiteau op ’t Walletje in Knokke. 
Prijs: Basisprijs, ticket cat. 3: 67,50  -  S-Plus ledenprijs ticket cat. 3 : € 52,50 (normale tarief : € 68)
Kleinkinderen tot 16 jaar kunnen mee genieten aan de ledenprijs. 
Busvervoer: € 17,00 (opstapplaatsen in Ieper, Menen en Kortrijk)
De bus vertrekt in de voormiddag, zo kan je eerst genieten van deze mondaine kuststad. Daarna brengt de bus je tot aan de tent.
Inschrijven: 056 23 03 92 of 056 52 77 47. (onze optie vroegboekkorting loopt af op 01/05/'23)