Theater Elckerlyc: Gaston en Leo

Gaston en Leo 2

In ‘GASTON & LEO - de hommage musical’ gaan we terug naar de Gouden jaren van de variété en komen de helden van de lach weer tot leven. 

Hoe leerden scheepshersteller Gaston Berghmans en muzikant Leo Martin elkaar kennen? Wanneer bereikte hun succes een hoogtepunt? En overleefde hun samenwerking elk verdriet? 

In een nostalgisch decor van heerlijke vergeten Vlaamstalige liedjes, en onder begeleiding van een live orkest, wordt met een lach en traan de carrière geschetst van Vlaanderen ‘s grootste komische duo ooit. 

‘GASTON & LEO - de hommage musical’, een hartverwarmend en ontroerend verhaal over vriendschap, vakmanschap en verloren dromen. Met Warre Borgmans als Gaston Berghmans en Jurgen Delnaet als Leo Martin. 

Praktisch 
‘Gaston en Leo, de hommage musical’ gaat door van 19 januari tot en met 25 februari 2024 in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Als lid van S-Plus krijg je 10 % korting op je ticketprijs (niet geldig op VIP-tickets), met vermelding van de kortingscode S-PLUS2324. Tickets zijn verkrijgbaar via www.elckerlyc.be of 070 691 002 (€ 0,30/min.). De speeldata vind je op www.elckerlyc.be.